Agenda

Het ego voorbij

Word wakker en leef vanuit jouw licht en jouw liefde in plaats vanuit de oude programmering van je denken.

Prijs: € 267,–

Omschrijving

Dit seminar brengt je in contact met je licht en liefde, het pure bewustzijn dat je bent. Dat wat voorbij gaat aan het denken.

Ieder mens is geprogrammeerd en heeft een ego. Het ego wil ons alleen maar beschermen, maar juist die bescherming creëert ook de afgescheidenheid. Je bent als het ware niet meer in contact met je eigen natuur.

Het ego is bedoeld als veilige buffer tussen jouw Zelf en de buitenwereld en is een soort van harde schijf waarop je al jouw ervaringen archiveert. Hier hoort ok het denken bij. In het algemeen laat je je leiden door je denken of overtuigingen.

Kijk hieronder naar de geweldige video van mijn goede vriend David, die in een mime laat zien wat een gedachte met je kan met je kan doen.


Als je vanuit die ervaringen, die meestal pijnlijk zijn, met de bijbehorende beperkende overtuigingen leeft, dan leef je een leven wat zeer beperkt is. Jij denkt dat je het ego bent en dat is een illusie. Je bent als het ware de verbinding kwijt met de oneindige potentie in jou Zelf, de oneindige Liefde die je bent.


Tijdens dit seminar leer en ervaar je:


- Door welke bril van programmeringen je naar jouw leven kijkt
- Hoe je je gedachten kunt herkennen
- Hoe je meer kunt leven vanuit het nu
- Je contact met je ware natuur, waardoor de grootste drama's moeiteloos oplossen

Dit seminar is voor bedoeld voor iedereen die wil leven in vrijheid, vrij van oude pijn, emoties en overtuigingen die belemmerend werken. Voor iedereen die wil leven vanuit totale vrijheid. Het is mogelijk!

Wil je meer weten over het ego, lees dan ook het boek 'Op weg naar Verbinding' van Mahatma Revier. Waarin zij in het tweede gedeelte daar uitvoerig op in gaat.

Dit seminar wordt door Mahatma gegeven.

 
Aanvullende voorwaarden:

Dit seminar is inclusief thee.

Tijdsduur: 2 dagen
Voorwaarden: Algemene voorwaarden
Prijs: € 267,–

Terug naar overzicht